Novi Sad
25.06.2011.
11:36 > 07:46
Izuzimanje Fudbalskog kluba Vojvodina iz privatizacije znači da će se ubuduće gradski i pokrajinski čelnici više mešati u sport, ali i garanciju da klub sa "Karađorđa" niko neće moći da ugasi zbog lošeg poslovanja.
  • Dr

    27.06.2011 11:52
    ubuduće
    ........Kao u pravoj mafijaškoj državi
  • Čegi

    27.06.2011 05:34
    Debilana
    To znači da ne može propasti, ali takođe znači da nikada ništa neće osvojiti pošto lokalna samouprava nema para da finansira fudbalski klub. Dakle iz najbolje namere napravićete glupost i stvorićete generacije frustriranih navijača.
  • Pedja

    26.06.2011 20:08
    .
    Au kolko vas je ovde?

    Dodjite na stadion, tako se otezava put mesetarenju.
  • Zoran021

    26.06.2011 18:10
    Barcelona
    Najbolje da Voša bude uređena na način kako je to urađenu Barceloni,da klub pripadne navijačima i da se tako finansira i da ima jaku omladinsku školu pdakle će uzimati mlade nade fudbala koji su ponikli u FK Vojvodini.
  • Mali

    26.06.2011 14:15
    Vojvodina je najprepoznatljiviji simbol grada Novog Sada. Ako grad dotira SNP, Maticu srpsku i Exit onda treba to i da uradi sa Vojvodinom. Ako u Upravi Vojvodine ima necasnih radnji, to opet nije posao Jovanovica da istrazuje. Zna se ko je zaduzen za ta pitanja.
    Novi Sad dise ponovo za Vojvodinu i mnogi se toga plase! Zato i ovde ima toliko zlobnih komentara!
    Budi Novosadjanin- navijaj za Vojvodinu!
  • novosadac

    26.06.2011 12:44
    @fk vosa
    Ovim se jos jednom potvrdjuje pravilo:
    Montenegrosima je Srbija,narocito Vojvodina i grad Novi Sad pravi ELDORADO.
    Placaju ih da sebi prave biznis i pune dzepove.
    Monte im je u srcu i dusi,na pasosu i lk- Srbija im je krava simentalka.
    Nista bolje,grad placa,Bata puni svoje dzepove i raspolaze "neprivatizovanom" imovinom.
    "Ciji su nasi novci"?
  • SELEKTOR

    26.06.2011 10:51
    Jovanovića za selektora
    Pa ovi ljigaši su neverovatni, i o fudbalu sve znaju. On kakav je verovatno bi bio odličan maser ili čistač kopački. Pa da je dobro što su političari u upravnim odborima u Zvezdi i Partizanu, verovatno bi nešto i postigli u Evropi za ovih zadnjih 20 godina. Političari su tu samo da pojačaju svoj marketing i da ušićare malo od transfera. Ti stručnjak bolje gledaj šta ćeš da radiš posle izbora jer koliko imate znanje jedeno ti preostaje ovo što ti je navedeno.
  • Djoka

    26.06.2011 10:08
    Grad kao institucija i klub kao institucija mortaju da funkionisu kao jedan. Mi nismo provincija i ne treba kao seljaci da idemo u beograd da gledamo evorpske utakmice. Mnogi bi to hteli ali i tome cemo stati na put!
  • Mudrac

    26.06.2011 10:07
    Bravo za Grad
    U današnjim i dosadašnjim uslovima, nema pametnog rešenja, iako ima mnogo pametnih predloga.Sve se svodi na to: ako uzmeš kajaćeš se, ako ostaviš kajaćeš se.
    S obzirom kakve smo imali privatizacije, još uvek mislim da je bolje odložiti konačno rešenje.Pa kad sazri, može se podvući crta (naravno da crta može i prekasno da stigne). U slučaju (loše) privatizacije, nema više nazad.Teško da može bilo gde u svetu osporiti privatnu svojinu (može je oduzeti ako je nezakonita, a šta uraditi ako privatnik propadne u dugovima koje niko neće da otkupi?).Osnivati novi klub?OK, možda je i to nekad bolje?
    Ono što mene lično ,,muči" oko privatizacije Vojvodine je sledeće: da li ja tada i dalje navijam za Naš Klub ili njegovog vlasnika koji pravi profit za sebe.Dobro, nemam ništa protiv njegovog profita, ali mi dođe kao da navijam za neko privatno preduzeće koje nosi samo ime za koje sam emotivno vezan i ništa više (bolji fudbal i igrače sigurno mogu gledati iz Londona, Madrida, Barcelone...nego iz NS - u svakom slučaju, ako mi je samo do fudbala).
    E sad, šta je onda pravo rešenje?Pravo rešenje je za mene da FK Vojvodine uzme model FC Barcelone i da na dresovima umesto imena raznih firmi i preduzeća piše, recimo :UNICEF Exclamation
    Da li ćemo te dane dočekati, ili pre toga, već propasti, možda i nije teško odgovoriti ?Međutim, nada umire poslednja.
  • Za zlonamerne

    26.06.2011 10:06
    Ovo nije Engleska
    Privatizacija u Srbiji? Vise volim sto ce Vojvodina to preskociti u nekom narednom periodu.


    Primeri iz okruzenja. Dva mi onako leteci padaju na pamet....

    Rumunska Politehnika. Kllub velikog imena i istorije, sa fantasticnom podrskom. Dosao gazda i prebacio FK u Bukurest, a tamo rasulo.... Sada igraju trecu ili cetvrtu ligu. U Temisvaru napravljen novi klub.

    Madjarska Bekescaba, privatizovana... par godina kasnije ugasena. Lose poslovanje. Dovidjenja... Ima takvih primera koliko hoces u nasem okruzenju... Ako se ne varam, grad napravio novi klub.

    Naravno, ima i dobrih primera, ne sporim, ali ovo je ipak samo Srbija...
  • Sajkas

    26.06.2011 10:05
    Hvala
    Hvala gospodinu Jovanovicu sto je u ovo mutno vreme spasao sustinu - a to je ime, stadion i nase crveno-bele boje. Ogromno je pitanje sta bi se zbilo sa Vojvodinom da Grad nije stao u njenu zastitu!
  • Gillan

    26.06.2011 01:17
    Novi bazen za stare krokodile
  • Geysha

    25.06.2011 23:20
    Odgovor je - Neko ce silno da zgrce lovu, a mi ovce, cemo samo blejati i pitati se kako to da pojedinci imaju love a rade "poshten" posao !
  • Voja

    25.06.2011 22:07
    "On se slaže da politika i sport treba da funkcionišu odvojeno"....

    "I sadašnja platforma dozvoljava mešanje politike u sport, kao što možemo da vidimo na primerima Partizana i Zvezde, gde politika itekako ima uticaja na fudbal. Mi želimo da taj uticaj iskoristimo za sigurnu budućnost Vojvodine", obećava Jovanović."

    NE RAZUMEM...
    Da li treba politika i sport da deluju odvojeno ili treba da se pomeša...
    Da li mi trebamo da iskoristimo taj UTICAJ za...

    Ništa ne razumem.

  • cure

    25.06.2011 17:48
    mislim...
    Bati najvise odgovara ovakva opcija,moze da mulja do neba i nazad
  • 25.06.2011 15:58
    drzavni troskovi a profit privatni - to je sustina ovoga
  • Dejan6

    25.06.2011 13:39
    -Prema Jovanovićevim rečima, u upravnim odborima Partizana i Crvene zvezde političari zauzimaju bitna mesta i vode glavnu reč u vođenju najvećih beogradskih timova-. U prevodu: Sta smo dosad cekali? Treba odmah oformiti upravni odbor, predsednistvo, sekretarijat itd,itd. Bice mesta i za omladinu i za seniore. Naravno po kljucu pobednickih koalicija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna